IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Двама нови прокуристи в КТБ

Това са Юли Попов, директор „Клонова мрежа и корпоративни клиенти”, и Георги Христов, началник управление „Правно”

14:44 | 04.07.07 г.
Автор - снимка
Създател
Двама нови прокуристи в КТБ
Двама нови прокуристи бяха назначени в ръководството на Корпоративна търговска банка АД, съобщиха от банката. Това са Юли Попов, директор „Клонова мрежа и корпоративни клиенти”, и Георги Христов, началник управление „Правно”.

Новите членове на ръководството на банката са одобрени с решение на Управителния съвет от 2 юли 2007 г. Подуправителят на БНБ, ръководещ управление „Банков надзор”, им издаде сертификати за квалификация и професионален опит.

51-годишният Юли Попов е с висше икономическо образование. Той последователно е бил изпълнителен директор на Хебросбанк – Пловдив и на Централна кооперативна банка, а през периода 2001 – 2005 г. е изпълнителен директор на Токуда банк.

Георги Христов е на 37 г., завършил е Право в Софийския университет. Бил е адвокат, юрисконсулт в „Банка за земеделски кредит” и в ТБ „България инвест” и старши юрисконсулт в Централна кооперативна банка. Той е началник управление „Правно” в Корпоративна търговска банка от 2000 г.

Днес бяха изтъргувани 10 064 акции на банката, при което цената им отбеляза ръст от 2,79 на сто до 86,61 лв. за брой.

Свързани компании:

ТБ Корпоративна търговска банка АД - в несъстоятелност(6C9)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:55 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още