IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Ай Би ЕС България печели поръчка за доставка на компютри за администрацията

Ценовата оферта на компанията е 1 026 000 лв. без ДДС за доставка на 1 200 персонални и 100 преносими компютри

12:03 | 04.07.07 г.
Ай Би ЕС България печели поръчка за доставка на компютри за администрацията
Ай Би ЕС България ЕООД е класирана на първо място в обществената поръчка за доставка на 1 200 персонални и 100 преносими компютри за нуждите на Министерството на държавната администрация и административната реформа (МДААР), общинските и областните администрации, съобщават от пресцентъра на МДААР.
 
Ценовите оферти на четирите допуснати до конкурса фирми – Сиенсис АД, Контракс ООД, Ай Би Ес България ЕООД и Стемо ООД, бяха отворени днес.
 
Предложенията са следните:

- Сиенсис - 980 980 лв. без ДДС;

- Контракс - 1 161 100 лв. без ДДС;

- Ай Би Ес България - 1 026 000 лв. без ДДС;

- Стемо - 1 233 309 лв. без ДДС.

При класирането на кандидатите най-ниската предложена цена има тежест 50%, 40% от оценката се определя от техническото съответствие, 10% се определя от срока на изпълнение. Финалното класиране по тези три критерия е определило на първо място Ай Би Ес България.

По втория лот (доставка на периферни устройства) не е допуснат нито един кандидат поради несъответствия на представената документация с изискванията на конкурса. Затова процедурата по тази позиция се прекратява и ще бъде обявен нов конкурс.

Днес се проведе и вторият етап от процедурата на МДААР за доставка, изграждане и въвеждане в експлоатация на централизирана система за управление и наблюдение на ИТ ресурсите на Интеграционната система на електронното правителство (ИСЕП) и свързаните с него обекти.
До отварянето на ценовите предложения беше допуснат един кандидат - Сиенсис АД. Предложената от фирмата цена е 998 998 лв. без ДДС. Другият кандидат - Глобал консултинг ЕООД, не беше допуснат, тъй като комисията констатира, че представената документация не отговаря на предварително обявените изисквания.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:12 | 05.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още