IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Човек на Софарма влиза в управата на Доверие Обединен холдинг

Борис Борисов участва в управителните органи на Телсо АД и Телекомплект АД, както и в надзорния съвет на София АД.

11:30 | 28.06.07 г.
Автор - снимка
Създател
Човек на Софарма влиза в управата на Доверие Обединен холдинг
На проведено вчера заседание на Надзорния съвет на Доверие обединен холдинг е взето решение за промени в Управителния съвет на холдинга, съобщи БФБ-София.

Броят на членовете на Управителния съвет е променен от три на пет. Като член на управителния орган е освободен Антон Лазаров, а новите членове са Борис Борисов, Даниела Коларова и Камен Иванов.

От старите членове на УС на длъжност остават Цонко Недялков и Анна Павлова. В бъдеще холдингът ще се представлява заедно от досегашния изпълнителен директор Цонко Недялков и Борис Борисов, се казва още в съобщението.

Справка в АПИС показва, че Борис Борисов участва в управителните органи на Телсо АД и Телекомплект АД, както и в надзорния съвет на София АД. Трите дружества са основни акционери в капитала на Софарма АД.

В края на май изпълнителният директор на Софарма – Огнян Донев влезе в Надзорния съвет на Доверие обединен холдинг, след като преди това придоби пряко и чрез свързани лица 15,39% от капитала на холдинга. 

Даниела Коларова участва в управителните органи на Дарик Радио заедно с Радосвет Радев, който също е член на Надзорния съвет на Доверие обединен Холдинг.

От началото на днешната търговска сесия книжата на холдинга бележат минимален спад от 0,14% до 6,84 лв. при обем от 1 940 лота. Тези на Софарма се търгуват с понижение от 0,3% до 7,12 лв.

Свързани компании:

Софарма АД(SFA)

Доверие Обединен Холдинг АД(DUH)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:52 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още