IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Пускат втората тръба на тунела край Дупница в началото на 2008 г.

Проектът се изпълнява по програма ФАР - ТГС България - Гърция и е на стойност 5,5 млн. евро.

08:52 | 20.06.07 г.
Пускат втората тръба на тунела край Дупница в началото на 2008 г.
В Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) се проведе работна среща за обсъждане на строителството на втората тръба на тунела на обходния път на гр. Дупница, съобщиха от пресцентъра на министерството.

До 10 дни трябва да се приеме работна програма съвместно с главния изпълнител на обекта – турската компания “Тинса – Ерко”, е заявил зам.-министър Димчо Михалевски. В програмата трябва да са включени конкретизирани стойности на строителните работи и влизането на специализирани подизпълнители за довършване на обекта.

При изпълнението на тези срокове се гарантира, че до края на годината ще бъдат завършени пробивните работи и втората тръба на тунела ще бъде пусната в действие в рамките на първите 3 месеца на 2008 г., е заявил още Михалевски.

Проектът се изпълнява по програма ФАР - ТГС България - Гърция и е на стойност 5,5 млн. евро. МРРБ удължи срока за неговото завършване с 9 месеца и сега той е до декември 2007 година.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:53 | 13.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още