IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

САФ Магелан купува камиони за 600 хил. лв.

Очаква се каомионите да бъдат доставени през август и септември 2007 г.

10:28 | 15.06.07 г.
САФ Магелан купува камиони за 600 хил. лв.
САФ Магелан АД-София е постигнало договореност да закупи нови хладилни камиони на обща стойност 600 хил. лева без ДДС от фирма "Рапид КБ" ООД, съобщава БФБ-София.

Хладилните камиони са марка "Мерцедес Бенц" с хладилна изолация изпълнена от Кислинг - Германия. Очаква се те да бъдат доставени през август и септември 2007 г.

„По този начин САФ Магелан ще отговори адекватно на засиленото търсене на услугите, предлагани от нея от страна на големите супермаркетни вериги в България“, се казва още в съобщението.

КФН наложи глоба в размер на 20 хил. лв. на изпълнителния директор на дружеството за търговия с вътрешна информация. Георги Георгиев, в качеството си на вътрешно лице, е търгувал за собствена сметка с акции на САФ Магелан АД, за които е притежавал вътрешна информация по смисъла на чл. 4, ал.1 от ЗПЗФИ, а именно информация за предстояща продажба и обратно изкупуване на построен Пазар на едро (тържище) за риба с административна част.

През май стана ясно, че в САФ Магелан е постъпило предложение от чуждестранен инвеститор за закупуване на дружеството за сумата от 35 млн. евро.

До момента няма сключени сделки с акциите на дружеството. Най-добри оферти за покупка има при цена 22 лв., а най-добри оферти за продажба - на 25,34 лв.

Свързани компании:

САФ Магелан АД(6S2)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:41 | 03.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още