IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Отхвърлиха предложението 11 юни да бъде неработен ден за София

11 юни няма да бъде почивен ден, казаха министри от кабинета след заседанието

14:27 | 31.05.07 г.
Автор - снимка
Създател
Отхвърлиха предложението 11 юни да бъде неработен ден за София

Министерският съвет отхвърли предложението 11 юни да бъде неработен ден за София поради специалните мерки, които ще бъдат предприети във връзка с посещението на президента на САЩ Джордж Буш.

11 юни няма да бъде почивен ден, казаха министри от кабинета след заседанието. По думите на министър Веселин Близнаков мотивите са, че така ще се наруши нормалната дейност на столицата и останалите градове с възможната почивка на този ден и отработването й в някои от следващите почивни дни.

От МВР са уверили, че няма да има проблеми. Хората ще бъдат призовани да се движат с градския транспорт, както е ставало вече няколко пъти, коментира министър Асен Гагаузов.

Затворени улици има и без да идва президентът на САЩ, поради това, че има три-четири пъти повече автомобили, отколкото може да събере, коментира Гагаузов. Малко ще затрудним силите за сигурност, но те трябва да се справят, каза още министърът.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:08 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още