IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Обявиха търг за видинското „Хопромагс“ с начална цена 750 хил. лв.

Дружеството притежава ресторант „Видин“ в дунавския град, както и четири броя гаражни клетки и един гараж-ремонтна работилница

14:04 | 28.05.07 г.
Автор - снимка
Създател
Обявиха търг за видинското „Хопромагс“ с начална цена 750 хил. лв.

Агенцията за приватизация (АП) обяви публичен търг с явно наддаване за продажбата на 500 дяла, представляващи 100% от капитала на “Хопромагс” ЕООД, Видин.

Предметът на дейност на „Хопромагс” ЕООД е превозна, туристическа, хотелиерска, рекламна, посредническа, информационна дейност по предоставяне на други видове услуги; търговия - покупка и продажба на стоки и производство на стоки с цел продажба. Дружеството притежава ресторант „Видин“ в дунавския град, както и четири броя гаражни клетки и един гараж-ремонтна работилница.

Началната тръжна цена е 750 хил. лв., а стъпката на наддаване – 50 хил. лв. Депозитът за участие в търга е в размер на 200 хил. лв.

Цената на тръжната документация е 1000 лева и може да се закупи от Агенция за приватизация до 20 дни от обнародване на решението в Държавен вестник. Срокът за подаване на предложения за участие в търга, както и самият търг ще се проведат в 14.00 часа на 25-ия ден от обнародването на решението в Държавен вестник, в сградата на АП.


Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:43 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още