IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мажоритарят на АутоБохемия с търгово предложение от 6 лв. на акция

Обект на търговото са останалите 20 498 броя акции или 1,09 на сто от капитала на АутоБохемия

10:50 | 14.05.07 г.
Мажоритарят на АутоБохемия с търгово предложение от 6 лв. на акция
Фаворит Холд АД, мажоритарен собственик на АутоБохемия АД, е коригирал търговото предложение към останалите акционери на дружеството, като предлага 6 лв. на акция, става ясно от съобщение на БФБ-София.

Предишният проект за търгово предвиждаше цена на акция от 5,44 лв. Фаворит Холд притежава 1 867 770 броя акции от капитала на АутоБохемия, представляващи 98,91% от капитала на дружеството. Обект на търговото са останалите 20 498 броя акции или 1,09 на сто от капитала.

Срокът на предложението е 28 дни, считано от деня, следващ датата на публикуване на търговото в два централни ежедневника.

Търговият предложител възнамерява да поиска отписване на дружеството от регистъра на публичните дружества, воден от КФН. Надзорната институция все още не е взела отношение към коригираното търгово предложение.

За последно акциите на АутоБохемия бяха обект на търговия на 14 март при цена 3,5 лв. Към момента липсват оферти за покупко-продажба по позицията.

Свързани компании:

АутоБохемия АД(MSUVR)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:41 | 31.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още