IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Investor.bg ще се представи пред студенти в СУ

Бъдещите висшисти ще имат възможност да се запознаят лично с хората, стоящи зад информацията, която се публикува в Investor.bg

18:52 | 26.04.07 г.
Автор - снимка
Създател
Investor.bg ще се представи пред студенти в СУ

Инвестор.БГ АД ще се представи в петък чрез едноименния си сайт за бизнес и финансова информация www.investor.bg пред студенти от Софийския университет в рамките на инициативата „Седмица на кариерата“ в деня, посветен за представители на сектора „Банки и финанси“.

Желаещите да получат повече информация за сайта и неговия екип ще могат да направят това утре от 12.50 часа.

Бъдещите висшисти ще имат възможност да се запознаят лично с хората, стоящи зад информацията, която се публикува в Investor.bg, и с тези, които се грижат за маркетинга, развитието и популяризирането на специализираната медия.

Екипът ни ще обясни как протича работата в една финансова медия, какво е отношението на служителите към компанията и кое е ценното във и за нашия екип. Заинтересуваните от работа при нас ще научат какво ни обединява, предизвиква и вдъхновява и как могат да заявят желанието си да станат част от най-динамично развиващата се интернет компания в България.

Свързани компании:

Инвестор.БГ АД(IBG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:51 | 30.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още