IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Акционерите на Дуропак-Тракия папир ще гласуват за отписване от БФБ-София

Общото събрание на акционерите е насрочено за 2 юни тази година

13:51 | 25.04.07 г.
Автор - снимка
Създател
Акционерите на Дуропак-Тракия папир ще гласуват за отписване от БФБ-София
Дуропак-Тракия папир АД-Пазарджик свиква Общо събрание на акционерите на 2 юни, на което ще се гласува решение за отписване на дружеството от публичния регистър на КФН, съобщава БФБ – София.

Също така акционерите ще вземат и решение за разпределение на финансов резултат. Предвижда се печалбата за 2006 година в размер на 10,5 млн. лв. и неразпределената печалба от минали години в размер на 2,13 млн. лв. да се разпределят в резервния фонд на дружеството, без заделяне на суми за дивиденти на акционерите.

При липса на кворум, събранието ще се проведе на 16 юни при същия дневен ред. Последната дата за сключване на сделки с акции на дружеството на борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА, е 17 май 2007 г.

В началото на март стана ясно, че общо 246 физически и 26 юридически лица са приели търговото предложение на мажоритарния собственик Duropack AG-Виена при цена 64,48 лв. за акция.

Днес бе изтъргувана само една акция на Дуропак-Тракия папир на цена от 35 лв., което представлява повишение от 15,9 на сто.

Свързани компании:

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:33 | 03.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още