IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стартират ремонти на улици в Пловдив на стойност 9,6 млн. лв.

Поръчката включва реконструкции и разширения на няколко улици, срокът за извършване на строителните работи е до 15 ноември 2009 г.

13:38 | 13.04.07 г.
Автор - снимка
Създател
Стартират ремонти на улици в Пловдив на стойност 9,6 млн. лв.
От 11 април стартира проект за реконструкции и разширения на няколко улици в Пловдив на стойност 9,6 млн. лв., съобщиха от дружеството изпълнител Пи Ес Ай АД.

Проектът е финансиран с банков заем от Райфайзенбанк (България), съгласно правилата на подписания договор с Община Пловдив. Получателят на финансирането е Община Пловдив, а област Пловдивска действа като възложител. Срокът за извършване на строителните работи е до 15 ноември 2009 година.

Поръчката включва реконструкция, преасфалтиране, закърпване и запълване на единични фуги и пукнатини на улиците в райони "Северен" и "Южен", реконструкция и разширение на ул. “Победа” в участъка от моста “Герджика“ на р. Марица до бул. “България “, реконструкция на ул. “Димитър Талев” и комуникационна връзка “Карловски надлез” с ул. “Димитър Стамболов”.

Карловски надлез е разположен на път ІІ-64 от Републиканската пътна мрежа и е изходен възел към автомагистрала “Тракия “ и към трасето Пловдив–Карлово. Основната цел на разработката е проучване на възможностите за изграждане на недовършени връзки на надлеза с бул. „Дим. Стамболов“, които да бъдат подчинени на общото комуникационно решение на града в този участък, се казва още в съобщението.

Пи Ес Ай АД е част от структурата на Трейс Груп Холд. Компанията е изпълнител на рехабилитацията и реконструкцията на пътя Плевен – Никопол, която също стартира на 11 април. Днес стана ясно, че дружеството е подало оферта за рехабилитация на път Соколовци – Смолян – Средногорци на стойност 12,49 млн. евро.

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:33 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още