IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Търговията с правата на Пълдин Лайън Груп започва на 2 април

Дружеството планира да увеличи капитала си със 150 хил. лв. чрез издаване на 150 хил. акции с номинал 1 лв.

14:15 | 23.03.07 г.
Търговията с правата на Пълдин Лайън Груп започва на 2 април

Началната дата за търговия с правата, даващи възможност на участие в увеличението на капитала на Пълдин Лайън Груп АДСИЦ, ще стартира на 2 април и ще продължи до 13 април, съобщава БФБ-София.

Дружеството планира да увеличи капитала си, който в момента е 500 хил. лв., със 150 хил. лв. чрез издаване на 150 хил. акции с номинал 1 лв. За целта ще бъдат издадени 150 хил. права с присвоен борсов код на първичен пазар R1PLG, а на вторичен – R2PLG.

Началната дата за прехвърляне на правата е 2 април, а крайната – 17 април. Началната дата за записване на акциите е 2 април, а крайната 10 май.

Борсовият член-поемател, упълномощен да обслужва увеличението на капитала е ИП Елана Трейдинг АД, а банката, в която ще бъде открита набирателна сметка, е ТБ Райфайзенбанк България ЕАД.

Първичната продажба ще се проведе в периода от 09:30 ч. до 11:00 ч., а вторичната - от 9:30 до 13:00 часа.

Учредители на дружеството са Марин Маринов, притежаващ 70% от капитала, и „Елана високодоходен фонд” АД с 30%. Дружеството ще се управлява от съвет на директорите в състав - Марин Маринов, председател, Надя Събева, зам.-председател и изпълнителен директор, Борислав Георгиев – член на СД.

Сред инвестиционните намерения на дружеството са покупка на земя в земеделски райони, закупуване на поземлени имоти в близост до урбанизирани райони и закупуване на завършена бизнес сграда.

Свързани компании:

Пълдин Пропъртис Инвест АДСИЦ(PLG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:28 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още