IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Investor.bg улеснява навигацията чрез нововъведения

Добавена е и нова информация в Компании и Коментари

17:23 | 16.03.07 г.
Investor.bg улеснява навигацията чрез нововъведения

Искате да видите бързо профила на дадена компания?

С цел по-бърз достъп до тази информация на главната страница е изнесено падащо меню „Код“ с всички кодове на емисии, търгувани на БФБ-София. Менюто е под линка „Вход в COBOS“.

Досега падащо меню с кодове на емисии имаше само в раздел Компании.

Oт днес в профила на дружествата е добавен линк „Коментари“, който директно ви пренася в дискусията за въпросната компания.

За почти всички дружества има натрупани коментари. С новата навигация ще може да се влиза директно във форума за дружеството което ви интересува. По този начин се пести време и дискусията се съсредоточава в една тема. Чрез нововъведението профилите на компаниите се допълват с информация, която помага изключително при анализа на дружествата“, каза Нели Минчева, главен редактор на Investor.bg.

Друга новост в профилите е линк към собствената уеб страница на компанията.

В една от най-четените рубрики - Коментари - също има нововъдения. Обособяваме два нови раздела – „Предстоящи IPO? и „Инвестиции в Нова Европа“, така желаещите ще могат селектирано да четат мнения по тези актуални теми.

Свързани компании:

Инвестор.БГ АД(IBG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:20 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още