IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Държавата ще продава Цитас ЕООД на търг с явно наддаване

Началната тръжна цена е 1,7 млн. лева, а стъпката на наддаване – 150 хил. лева.

17:39 | 14.03.07 г.
Автор - снимка
Създател
Държавата ще продава Цитас ЕООД на търг с явно наддаване

Държавата ще продава дела си в центъра за електронно обучение ЦИТАС ЕООД чрез публичен търг с явно наддаване, съобщиха от Агенцията за приватизация. Министерство на икономиката и енергетиката притежава 100% от капитала на дружеството.

Предметът на дейност на ЦИТАС ЕООД е информационно-техническо обслужване, разработване, внедряване и разпространение на информационни технологии, програмни продукти и автоматизирани системи, сервизни и консултантски услуги, търговия с изчислителна и офис техника, издателска дейност, провеждане на допълнителна квалификация и мотивационно обучение и др.

Началната тръжна цена е 1,7 млн. лева, а стъпката на наддаване – 150 хил. лева. Депозитът за участие в търга е в размер на 400 хил. лева.

Цената на тръжната документация е хиляда лева и може да се закупи от Агенцията за приватизация до 20 дни от обнародване на решението в Държавен вестник.

Срокът за подаване на предложения за участие в търга, както и самият търг ще се проведат на 25-ия ден от обнародването на решението в Държавен вестник, в сградата на Агенцията за приватизация.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:12 | 31.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още