IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лични портфейли и формирана доходност – онлайн и в реално време

Раздел Компании на Investor.bg позволява създаване на инвеститорски портфейли и изчисляване на тяхната доходност

09:04 | 15.02.07 г.
Автор - снимка
Създател
Лични портфейли и формирана доходност – онлайн и в реално време

Визуализирането онлайн на личните инвеститорски портфейли е най-новата услуга, която предлага сайтът за бизнес и финансова информация Investor.bg.

След като в края на миналата година раздел „Компании“ на онлайн изданието даде възможност за следене в реално време на сключваните сделки на Българска фондова борса-София, от днес регистрираните потребители на сайта вече могат и да създават инвеститорски портфейли в същия раздел.

Новата услуга „Портфейли“ позволява и изчисляване на доходността от всеки един създаден портфейл. Това е динамичен процес, чрез който автоматично се проследява движението на позициите, включени в портфейла, и се дава информация за формираната доходност.

Потребителите на Investor.bg могат да създават неограничен брой портфейли, да въвеждат и анализират сделките по всеки от тях, да следят получените графики, както и финансовия профил на дружествата и новините, свързани с тях. Услугата дава информация за свободния кеш на инвеститора – преди и след всяка сделка, а при нужда от увеличение на стойността на портфейла е предвидена възможност за добавяне на парични средства. 
 

Цялата въведена информация в раздела е конфиденциална и достъп до нея има единствено въвелият я потребител.

„Портфейли“ е поредната функционалност в обновения раздел „Компании“ на Investor.bg, която може да се ползва от всички регистрирани досега потребители. При нова регистрация се получава достъп както до „Портфейли“, така и до останалите услуги.

Финансовият сайт Investor.bg е част от портфолиото на едноименната интернет компания Инвестор.БГ АД. Към групата принадлежат още Dnes.bg, Tialoto.bg, Gol.bg, Start.bg, Blog.bg, Rabota.bg, Snimka.bg, Zip.bg, Netkelner.bg, Aha.bg, а също и наскоро пуснатият MP3.bg.    

По време на борсовата сесия в сряда акциите на Инвестор.БГ АД повишиха стойността си с 1,49% до средна цена от 8,20 лв. за брой.

Свързани компании:

Инвестор.БГ АД(IBG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:45 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още