IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Над 45 компании събира петото международно изложение Банки Инвестиции Пари

Участници в изложението са над 45 компании от банковия, засхтрахователния, лизинговия сектор, инвестиционни посредници, инвестиционни дружества и др.

09:52 | 13.02.07 г.
Автор - снимка
Създател
Над 45 компании събира петото международно изложение Банки Инвестиции Пари

На 15 февруари ще бъде открито петото Международно финансово изложение “Банки Инвестиции Пари”. Форумът, който се реализира с медийното партньорство на Investor.bg, ще се проведе в Пловдив и ще продължи до 17 февруари.

Участници в изложението са над 45 компании от банковия, засхтрахователния, лизинговия сектор, инвестиционни посредници, инвестиционни дружества, пенсионно- и здравноосигурителни дружества, консултантски и рейтингови компании и др.

Страна партньор на тазгодишния форум е Република Унгария, откъдето участие са заявили водещи представители на финансови институции и бизнеса.

За четвърти път на предстоящото изложение ще се връчат призовете „Финансов продукт на годината”. Целта на конкурса е да популяризира най-успешните финансови продукти и компании за изминалата година и да стимулира разработването и лансирането на нови продукти. Продукти в конкурса са представили 7 банки, 1 факторинг компания, 1 застрахователна компания, 2 управляващи дружества, 1 инвестиционен посредник и 1 картов оператор, като общият им брой е 19.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:00 | 03.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още