IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оргахим пуска на пазара три нови продукта

Дружеството е учредило и Проконструкт ЕООД с предмет на дейност строителство и търговия

12:32 | 26.01.07 г.
Оргахим пуска на пазара три нови продукта
Оргахим АД-Русе пуска на пазара три нови продукта, съобщи БФБ-София.

Единият е Leko Clean, който представлява дезинфекционен препарат, предназначен за почистване и дезинфекция на миещи метални, дървени, стъклени и пластмасови повърхности. Продуктът не се разрежда, тоест е готов за директна употреба.

Вторият продукт е дезинфекционният препарат тип концентрат Deko Professional Clean. Той е предназначен за поддържане на хигиена в здравеопазването, индустрията, животновъдството, производството и разпространението на хранителни продукти и има изключително широк спектър на действие.

Третият продукт на компанията е Deko Professional Dekolit – лепило за зидане на газобетонни блокчета. Използва се за зидане на блокове от газобетон при направа на външни и вътрешни стени, както и за тънки мазилки и изкърпвания върху тях.

От отделно съобщение на БФБ става ясно, че Оргахим е учредило еднолично дружество с ограничена отговорност Проконструкт ЕООД със седалище в гр. Русе и адрес на управление: бул. “Трети март” 21, в което Оргахим е едноличен собственик на капитала. Предметът на дейност включва строителство, търговия и всякаква друга, незабранена от закона дейност.

Проконструкт ЕООД се управлява и представлява от Иван Александров Соколов.

През декември миналата година стана ясно, че Управителният съвет на Оргахим свиква извънредно Общо събрание на акционерите на 8 февруари 2007 г., на което ще се гласува за продължаване с една година на действието на рамковия договор с Поликолор АД.

Днес акциите на Оргахим от началото на търговската сесия поскъпнаха с минималните 0,03% до средно ценово равнище от 136 лв. при изтъргуван обем от едва една акция. Търсене има при цена 136 лв., а предлагане – при цена 137,98 лв.

Свързани компании:

Оргахим АД(5ORG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:15 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още