IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Ще плащаме ток в повече пощенски клонове

Общият брой на местата за инкасиране, които Български пощи ЕАД ще предостави, са 1700

15:34 | 23.01.07 г.
Автор - снимка
Създател
Ще плащаме ток в повече пощенски клонове

Български пощи и CEZ България подписаха днес договор за стратегическо партньорство. Продължителността на договора е три години, а финансовите му параметри са търговска тайна, обясниха за Investor.bg от CEZ, която е собственик на електроразпределителните дружества в Западна България.

Предвижда се запазването и разширяването на броя на касите за заплащане на електроенергия в пощенските клонове - “on line” и “off line” каси в пощенските станции за по-големите селища, както и ръчни работни места в малките населени места.

Общият брой на местата за инкасиране, които Български пощи ЕАД ще предостави, са 1700. Досега те бяха 1300. Около 200 ще са касите за разплащане в офисите на пощенските клонове, а останалите са ръчни работни места (инкасиране на място чрез пощальони). Така местата за заплащане на електроенергията на територията на западна България ще достигнат 285 (броят на касите на CEZ България е 85).

Двете компании се договориха също Български пощи да извършва от името и за сметка на CEZ България маркетингово обслужване на потребителите от 25 отдалечени селища, където енергийната фирма няма възможност да открие центрове за обслужване на клиенти. В пощенските станции на 25-те населени места потребителите на eлектроенергия ще могат да подават до CEZ България жалби и сигнали за нередности.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:25 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още