IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

СГС вписа увеличението на капитала на Хелт енд уелнес

Дружеството предстои да бъде регистрирано на Българска фондова борса-София

16:03 | 17.01.07 г.
СГС вписа увеличението на капитала на Хелт енд уелнес
Софийски градски съд (СГС) вписа в регистъра за търговски дружества увеличението на капитала на Хелт енд уелнес АДСИЦ-София от 750 000 лв. на 975 000 лв. чрез издаване на нови 22 500 броя обикновени, безналични акции, с право на глас и с номинална стойност от 10 лв. всяка.

Дружеството предстои да бъде регистрирано на Българска фондова борса – София.

В проспекта на дружеството със специална инвестиционна цел е записано, че Хелт енд Уелнес АДСИЦ ще инвестира основно в имоти с хотелско предназначение, в това число хотели, пансиони, курортни и вилни селища.

С цел диверсификация на портфейла на дружеството се предвижда и придобиване на имоти с бизнес и търговско предназначение, жилищни, обществено обслужващи, производствени, складови, спортни и развлекателни функции, земеделска земя и други.

Учредители на дружеството са Аквафинанс ЕООД с 40%, ДФ Ти Би Ай Динамик с 20%, ДФ Ти Би Ай Хармония и Имо Актива ЕООД с по 10%, а ТЦ Имоти ЕООД и Дуковци ООД имат съответно 13,34 и 6,66 на сто от капитала.

Свързани компании:

Хелт енд уелнес АДСИЦ(4H8)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:31 | 04.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още