IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Финтекско се преименува на Софарма логистика АД с решение на ОСА

Акционерите на Финтекско са гласували също за заделяне на заделяне на 8 969,25 лв. за фонд "Резервен"

09:55 | 22.12.06 г.
Финтекско се преименува на Софарма логистика АД с решение на ОСА
Общото събрание на акционерите на Финтекско АД-София, проведено на 20 декември, е взело решение за преименуване на дружеството на Софарма логистика АД, съобщи БФБ-София.

Акционерите на Финтекско са гласували също за заделяне на 8 969,25 лв. за фонд "Резервен" и промяна на адреса на управление на дружеството на гр. София, ул. Позитано 12.

ОСА е взело решение и за освобождаване на Николай Йорданов Арнаудов и Красимир Иванов Василев като членове на Съвета на директорите и за избиране на Цветанка Стойнова Златева и Юлия Асенова Соколова за членове на Съвета на директорите.

От отделно съобщение на борсата става ясно, че на проведено заседание на Съвета на директорите на Финтекско на 20 декември 2006 г. е прието решение за избиране за изпълнителен директор на дружеството Цветанка Стойнова Златева и я овластява да представлява дружеството, както и решение за избиране за председател на Съвета на директорите Христо Вангелов Карамфилов.

По силата на съдебно решение на СГС Софарма АД-София е акционер във Финтекско с 28,40%, или 780 000 акции, придобити чрез закупуването на аукцион на незаявените от настоящите акционери права за придобиване на дял от увеличението на капитала.

През ноември БенчМарк Груп АД-София придоби 340 014 акции, или 12,39%, от Финтекско АД вследствие увеличение на капитала на дружеството.

От началото на днешната търговска сесия все още няма сключени сделки с акциите на дружеството, а въведени оферти за покупка има при цена 7,1 лв., като липсват продавачи.

Свързани компании:

Софарма логистика АД(6SL)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:47 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още