IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Асенова крепост ще гласува промени в Надзорния съвет на 12 февруари

На събранието ще бъде гласувано освобождаването на Милчо Ненов като член на надзорния съвет на дружеството, без да го освобождава от отговорност

11:38 | 18.12.06 г.
Автор - снимка
Създател
Асенова крепост ще гласува промени в Надзорния съвет на 12 февруари
Асенова крепост АД свиква извънредно Общо събрание на акционерите на 12 февруари 2007 година, става ясно от съобщение, публикувано на сайта на БФБ – София.

На събранието ще бъде гласувано освобождаването на Милчо Ненов като член на Надзорния съвет на дружеството, без освобождаване от отговорност. За одобрение ще бъдат предложени промени в устава на компанията и ще бъде избран международен одитор.

Последната дата за сключване на сделки с акции на Асенова крепост, даващи право на глас, е 25 януари. При липса на кворум събранието ще се проведе на 28 февруари при същия дневен ред.

За 22 декември тази година е насрочено Общо събрание на дружеството, на което ще бъде гласувано решение за сключване на договори за ипотека и особен залог на предоставените като обезпечения активи, собственост на дружеството, с които да гарантира разсрочване на банков кредит от 2 млн. лв. за оборотни средства на Инпластрейд АД. Миналата седмица Инпластрейд намали дяловото си участие в капитала на Асенова крепост до 21,13%, като купувач на 25% бе Кепитъл мениджмънт АДСИЦ.

Асенова крепост обяви загуба от 879 хил. лв. за деветмесечието спрямо 622 хил. лв. за съответния период на миналата година. Предметът на дейност на компанията включва производство на полиетиленови изделия, контейнери, полимерни опаковки, едър и дребен амбалаж и др.

От началото на днешната търговска сесия до момента по позицията бяха прехвърлени 258 акции, при което цената им се повиши с 4,93% до 46,37 лв. Оферти има на нива от 42,13 лв. „купува“ и 47,65 лв. „продава“.

Свързани компании:

Асенова крепост АД(ASKR)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:48 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още