IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Акциите от увеличението на Еуротерра ще се търгуват от петък

За последно акциите на дружеството бяха обект търговия на 21 ноември при цена 15 лв. Липсват оферти за покупко-продажба

16:53 | 06.12.06 г.
Акциите от увеличението на Еуротерра ще се търгуват от петък

Българска фондова борса – София АД е регистрирала за вторична търговия на „Неофициален пазар“, „Пазар на акции“ емисията от увеличението на капитала на Еуротерра България АД-София от 2 на 7 млн. лв. чрез издаване на 5 млн. броя нови обикновени безналични поименни акции с право на глас и с номинална стойност 1 лев всяка, съобщи институцията.

Акциите от емисията ще бъдат въведени за вторична търговия на 8 декември (петък), а постъпленията от публичното предлагане ще бъдат използвани за реализиране на инвестиционните проекти на дружеството, а именно закупуване на недвижими имоти с цел тяхното управление чрез отдаване под наем и/или продажба.

Нетната неконсолидирана печалба на дружеството с предмет на дейност придобиване и управление на недвижимо имущество към края на септември възлиза на 335 хил. лв. при 11 хил. лв. за същия период на миналата година.

Основният капитал на Еуротерра е 7 млн. лв., а собственият – 6,246 млн. лв.

За последно акциите на дружеството бяха обект на търговия на 21 ноември при цена 15 лв. Липсват оферти за покупко-продажба.

Свързани компании:

Еуротерра България АД(EUTR)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:01 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още