IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Предстои първо международно изложение в Русия “Сделано в Болгарии”

В изложението ще бъдат представени 18 отрасли, сред които селско и горско стопанство, хранително-вкусова промишленост, строителство и строителни материали

09:53 | 04.12.06 г.
Автор - снимка
Създател
Предстои първо международно изложение в Русия “Сделано в Болгарии”

Първото международно изложение в Русия на български производители “Сделано в Болгарии” ще се проведе от 21 до 24 април 2007 г. в Красондар, Южен федерален окръг на Русия. Изложението е част от Дните на България в Южния федерален окръг на Русия, които ще се състоят от 18 до 25 април и включват още представяне на български филми, книги, изложби и концертни изпълнения на популярни фолклорни ансамбли. Организатор е Сдружението за икономическо и социално сътрудничество му България и Русия (СИССБР).

Изложението “Сделано в Болгарии” ще се проведе в най-големия изложбен център в Южна Русия – Краснодар ЕХРО, като в него ще участват 250 български производители от различни отрасли. То е фокусирано към български производители от различни сфери на леката и тежка промишленост, информационните технологии, финансовите институции и туризма. Българските фирми ще разполагат с 6 400 кв.м площ.

В изложението ще бъдат представени 18 отрасли, сред които селско и горско стопанство, хранително-вкусова промишленост, строителство и строителни материали, текстилна промишленост, електротехника, металодобив и металообработка, машиностроене и др.

Краснодар ЕХРО е разположен в парковата зона на централната част на гр. Краснодар и днес е най-големият изложбен център в Южния федерален окръг на Русия. Краснодар ЕХРО е член на Международния съюз за изложения и панаири, UFI (Международната асоциация на изложбените индустрии) и Асоциацията на европейския бизнес.

Общата площ на изложбения център е 27 300 кв.м, от които 13 200 кв.м са закрити площи.

Сдружението за Икономическо и социално сътрудничество между България и Русия (СИССБР) е създадено през 2006 г. от български и руски учредители. Основна цел на СИССБР е да внесе своя принос в развитието на социалните и икономически връзки между България и Русия. Дните на България в Южния федерален окръг на Русия е първият проект на организацията.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:23 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още