IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Консорциум Елмонтажи ще извършва строително-монтажни работи на свлачище

Общата стойност на поръчката възлиза на 312 хил. лв. без ДДС

11:54 | 30.11.06 г.
Консорциум Елмонтажи ще извършва строително-монтажни работи на свлачище
Консорциум Елмонтажи ООД спечели обществена поръчка за строително-монтажни работи за стабилизиране на свлачище на обект Хидровъзел "Цанков камък" в гр. Девин.

Строително-монтажните работи са разделени в два лота. Първоначално ще се извърши стабилизиране на свлачището в района на Водовземно съоръжение на Хидровъзел "Цанков камък", като за целта ще се изземе свлечената скална и земна маса и ще се изгради отводнителна система за повърхностни води.

Втората част на мероприятията са свързани с ерозионната защита на откосите с геомрежи в зоната на свличане между съществуващия път за с. Селча и монтажна площадка на водовземното съоръжение.

Общата стойност на поръчката възлиза на 312 хил. лв. без ДДС.

В Консорциум Елмонтажи ООД собственици с по 12,162% са Ему АД, Велико Търново, Ему АД, с. Разбойна, Импулс Ко и Метизи, а Ел-Тест, Електроизграждане-97, Елстрой ЕООД, Ему ООД, Силистра, Импулс -Е, Регал 15 ЕООД и Стройекспрес-НН притежават по 6,757 на сто от капитала. Румяна Василева държи останалите 4,054%.

Свързани компании:

Метизи АД(METZ)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:19 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още