IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Временно спират търговията с Инструменти и изделия АД и Монолит Стил АД

Сделки с двете дружества няма да се сключват до произнасянето на Съвета на директорите на БФБ-София АД за окончателното прекратяване на търговията с тях

15:23 | 23.11.06 г.
Временно спират търговията с Инструменти и изделия АД и Монолит Стил АД
По заповед на директора по търговия временно се спира търговията с две от публичните компании - Инструменти и изделия АД - София и Монолит Стил АД - Бургас, съобщава сайтът на Българска фондова борса (БФБ).

Сделки с двете дружества няма да се сключват до произнасянето на Съвета на директорите на БФБ-София АД за окончателното прекратяване на търговията с тях.

Общите събрания на двете дружества, проведени съответно на 19 октомври и 28 септември 2006 г., взеха решения за отписване на дружествата от публичния регистър, воден от Комисията за финансов надзор.

Последната сделка с акции на Монолит Стил бе сключена на 2 март 2005 г. на цена от 0,90 лв., докато книжата на Инструменти и изделия не са търгувани на Българска фондова борса по време на публичния им статут.

Свързани компании:

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:13 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още