IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Екопроекти за 5 млн. лв. изпълняват във Великотърновска област

Община Елена е получила 2,5 млн. лв. за изграждане на канализацията на града

17:53 | 16.11.06 г.
Автор - снимка
Създател
Екопроекти за 5 млн. лв. изпълняват във Великотърновска област
Предприятието за управление на дейности по опазване на околната среда (ПУДООС) е отпуснало близо 5 млн. лв. на общините във Великотърновска област.

Община Елена е получила 2,5 млн. лв. за изграждане на канализацията на града. Сумата е инвестирана в изграждането на довеждащия колектор до града. Цялостната канализация на града още не е завършена и се очаква финансирането от ПУДООС да продължи.

Свилоза АД - Свищов е усвоило до сега 1,3 млн. лв. от общо 1,8 млн. лв. по проект за монтиране на електрофилтър и реконструкция на основното производство.

Село Върбица е получило 120 000 лв. за изграждане на допълнително водоснабдяване, като по проект до края на ноември трябва да бъдат построени 3860 м водоснабдителна мрежа.

480 000 лв. са отпуснати за изграждане на довеждащ колектор от Горна Оряховица за Лясковец и Долна Оряховица. Колекторът трябва да бъде завършен до март 2007 г.

Свързани компании:

Свилоза АД отписано(3MZ)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:12 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още