IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Новите акции на Проучване и добив на нефт и газ се търгуват от сряда

Основният капитал на Проучване и добив на нефт и газ АД бе увеличен от 873 хил. лв. на 12,228 млн. лв. за сметка на фонд „Резервен”.

13:19 | 07.11.06 г.
Автор - снимка
Създател
Новите акции на Проучване и добив на нефт и газ се търгуват от сряда
На проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД днес е взето решение акциите от увеличението на капитала на Проучване и добив на нефт и газ АД да бъдат въведени за търговия в сряда, 8 ноември, сoчи съобщение, публикувано от борсата.

Основният капитал на Проучване и добив на нефт и газ АД бе увеличен от 873 хил. лв. на 12,228 млн. лв. за сметка на фонд  „Резервен”.

В петък Централен депозитар отблокира акциите от увеличението на капитала на дружеството преди те да бъдат официално въведени за търговия от БФБ, като тогава бяха изтъргувани над 45 хил. акции.

Нетната неконсолидирана печалба на дружеството за първите девет месеца на 2006 г. е 4,97 млн. лв., спрямо 5,03 млн. лв. за същия период година по-рано.

Мажоритарен собственик на Проучване и добив на нефт и газ е Химимпорт, който притежава 51% от капитала, а други 21,97% са собственост на Интер Ръбър Хеми ООД.

По време на днешната търговска сесия бяха изтъргувани 1609 акции на дружество на средна цена от 8,23 лв. Оферти по позицията за покупка има на ниво 7,98 лева, а за продажба - на ниво 8 лева.

Свързани компании:

Проучване и добив на нефт и газ АД(NGAZ)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:05 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още