IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Хамбергер България“ с нов логистичен център

Инвестицията на компанията в центъра е над 1 млн. лв.; очаква се продукцията на завода в Севлиево да бъде увеличена

12:20 | 07.11.06 г.
Автор - снимка
Създател
„Хамбергер България“ с нов логистичен център

В „Хамбергер България“ ЕООД - Севлиево заработи нов логистичен център, съобщиха от фирмата. В складовия център са вложени над 1 милион лева.

Очаква се новата придобивка да увеличи значително капацитета на завода. Наличността, която центърът може да управлява, вече ще е около 200 хиляди изделия.

Оборудването и софтуерът за управление на складовите наличности са закупени от фирмите „Linde“ AG и “Софтуер Индъстри Консулт”.

Хамбергер - България“ ЕООД е специализиран в производството на пластмасови седалки за тоалетни чинии. Продукцията на фирмата е предназначена основно за намиращия се в близост българско-американски завод за производство на санитарен фаянс „Идеал Стандарт - България“.

Хамбергер - България“ ЕООД е създадена в края на 2003 г. и оттогава постоянно разширява дейността си. Първоначалната инвестиция в завода в Севлиево беше 5 млн. лв., като впоследствие беше увеличена до над 16 млн. лв. Фирмата, в която работят около 150 души, е част от Hamberger Industriewerke GmbH – Германия.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:24 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още