IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Записани са всички акции от увеличението на капитала на Финтекско

По този начин Финтекско увеличи капитала си от 686 хил. лв. на 2,743 млн. лв.

12:19 | 24.10.06 г.
Автор - снимка
Създател
Записани са всички акции от увеличението на капитала на Финтекско
На 18 октомври е приключила подписката за записване на акциите от увеличението на капитала на Финтекско АД-София, според информация от дружеството, постъпила на БФБ - София.

Записани са били всички 2 057 571 предложени акции от новата емисия с номинална и емисионна стойност от 1 лев. По този начин Финтекско увеличи капитала си от 686 хил. лв. на 2,743 млн. лв.

С набраните средства от увеличението ще бъдат закупени два етажа от индустриална сграда в столичния квартал Овча Купел според проспекта на дружеството. Финтекско възнамерява да обособи двата етажа като индустриални складови помещения, които да отдава под наем.
 
Междувременно стана ясно, че дружеството свиква Общо събрание на акционерите на 8 ноември, като основната точка в дневния ред ще бъде приемане на решение за промяна във фирменото наименование на Софарма логистика.

За 2005 г. Финтекско отчете положителен финансов резултат от 9 хил. лв. спрямо 137 хил. лв. загуба за сравнимия период на предходната година.
 
По време на днешната търговска сесия бяха изтъргувани 2100 акции, като бе постигнат нов рекорд по позицията на ниво от 5,45 лв. за брой.

Свързани компании:

Софарма логистика АД(6SL)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:40 | 13.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още