IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Инвестиционна компания АД намали дела си в Блек Сий Инвестмънт

Цената, по която е осъществена продажбата, е 2,53 лв. на акция, а след прехвърлянето Инвестиционна компания притежава 23,47% от капитала на дружеството

15:40 | 20.10.06 г.
Инвестиционна компания АД намали дела си в Блек Сий Инвестмънт
Инвестиционна компания” АД е прехвърлила на блоков сегмент 75 000 акции от капитала на Блек Сий Инвестмънт АДСИЦ, представляващи 11,53 % от капитала на последното, стана ясно от съобщение на сайта на БФБ-София.

Цената, по която е осъществена продажбата, е 2,53 лв. на акция, а след прехвърлянето Инвестиционна компания притежава 23,47% от капитала на акционерното дружество със специална инвестиционна цел.

Купувач по сделката е Стефан Пламенов Папалезов, който вече притежава 46,53 на сто от акциите на Блек Сий Инвестмънт. Останалите 30 на сто са собственост на ИД Елана Високодоходен фонд АД.

През септември стана ясно, че Блек Сий Инвестмънт свиква Общо събрание на акционерите (ОСА) на 25 октомври, което ще гласува решение за извършване на покупката на поземлен имот, находящ се в с. Топола, община Каварна с площ 7 688 кв. м на стойност 550 хил. евро.

Книжата на дружеството се търгуват на борсата от 15 август, като все още няма сключени сделки, а в момента име оферти за покупка на 0,05 лв. при липса на оферти „предлага“.

Свързани компании:

Кепитъл Холдинг Груп АДСИЦ(CHG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:23 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още