fallback

СГС вписа промени в управителните органи на ДЗИ Банк

В края на септември Eurobank EFG постигна споразумение с ЗПАД “ДЗИ” и останалите акционери на ДЗИ Банк - България за придобиване на 74,26% от капитала на банката

11:04 | 13.10.06 г.
Автор - снимка
Създател

С решение на Софийски градски съд от 9 октомври 2006 г. се вписват промени в управителните органи на ТБ ДЗИ банк АД-София, съобщи БФБ.
Заличава се като председател, изпълнителен директор и член на Управителния съвет Диана Живкова Младенова, а Весела Огнянова Кюлева - като представител на председателя на Надзорния съвет на банката.
В същото време се вписват като членове на Управителния съвет Весела Огнянова Кюлева - председател, Недялко Димчев Чандъров, Десислава Христова Тотева и Николина Георгиева Йотова.
Вписват се като изпълнителни директори Десислава Христова Тотева и Николина Георгиева Йотова, като същите са овластени да представляват банката винаги заедно, с които и да е от другите изпълнителни директори или прокуристи на ДЗИ банк АД.
Валери Йорданов Алексиев е вписан като представляващ ДЗИ АД в Надзорния съвет на ДЗИ банк АД.
В края на септември Eurobank EFG постигна споразумение със ЗПАД “ДЗИ” и останалите акционери на ДЗИ Банк - България за придобиване на 74,26% от капитала на банката. Сумата на транзакцията ще бъде в размер на 157,76 млн. евро, от които 110 млн. евро в брой плюс 2 млн. броя акции на Eurobank EFG.
До момента днес са се изтъргували 764 акции на банката на средна цена от 6,71 лв. за брой.

Свързани компании:

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 18:26 | 12.09.22 г.
fallback