IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Българска роза-Севтополис модернизира цех за опаковки

През 2006 г. дружеството планира да инвестира 5,7 млн. лв.

17:02 | 04.10.06 г.
Българска роза-Севтополис модернизира цех за опаковки
Българска роза-Севтополис АД-Казанлък пусна в редовна експлоатация цех "Вторична опаковка", става ясно от сайта на Българска фондова борса.

"Цехът е напълно реконструиран, модернизиран и отговарящ на изискванията на добрата производствена практика /GMP/", каза за Investor.bg директорът за връзки с инвеститорите на дружеството Видьо Видев.

С модернизацията на цеха се създават предпоставки за увеличаване на производствените възможности, тъй като цехът ще може да поема по-голяма част от производството, идващо от таблетния цех.

Българска роза-Севтополис реализира инвестиционна програма в размер на 755 хил. лв. за 2005 г., която бе осъществена изцяло със собствени средства.

През 2006 г. дружеството планира да вложи нови 5,7 млн. лв. предимно за модернизация и реконструкция на съществуващите мощности за производство в съответствие с новите стандарти и екологични изисквания и за доставка на производствени машини и оборудване за цех "Твърди лекарствени форми".

Днес по позицията бяха изтъргувани 915 лота на нива от 6,25 и 6,35 лв. за брой, или с 0,97 на сто по-високо от предходната сесия.

Свързани компании:

Българска роза-Севтополис АД(4BJ)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:09 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още