IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

СГС вписа увеличението на капитала на Еуротерра България

Увеличението на капитала на Еуротерра България приключи предсрочно още на 13 септември, въпреки че крайната дата за търговия с правата на вторичен пазар бе 20 септември

11:54 | 27.09.06 г.
СГС вписа увеличението на капитала на Еуротерра България
Софийски градски съд (СГС) вписа увеличението на капитала на Еуротерра България АД-София от 2 на 7 млн. лв. чрез издаване на 5 млн. броя нови обикновени безналични поименни акции с право на глас и с номинална стойност 1 лев всяка. Това стана ясно от съобщение, публикувано на БФБ-София.

Увеличението на капитала на Еуротерра България приключи предсрочно още на 13 септември, въпреки че крайната дата за търговия с правата на вторичен пазар бе 20 септември, а последната дата за записване на акциите от увеличение – 17 октомври.

Постъпленията от публичното предлагане ще бъдат използвани за реализиране на инвестиционните проекти на дружеството, а именно закупуване на недвижими имоти с цел тяхното управление чрез отдаване под наем и/или продажба.

За първото полугодие на 2006 година дружеството, с предмет на дейност придобиване и управление на недвижимо имущество, обяви нетна печалба в размер на 11 хил. лв., спрямо загуба от 258 хил. лв. за същия период на предходната година.

Свързани компании:

Еуротерра България АД(EUTR)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:23 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още