IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Търговията с правата на Инвест Пропърти ще започне на 4 октомври

Михаил Петков притежава 55% от капитала на дружеството, а Елана Високодоходен Фонд има 30 на сто

16:29 | 26.09.06 г.
Търговията с правата на Инвест Пропърти ще започне на 4 октомври
На 4 октомври 2006 г. на Българска фондова борса ще се проведе аукцион за продажбата на 150 хил. права от първоначалното увеличение на капитала на Инвест Пропърти АДСИЦ-Враца, става ясно от съобщение на сайта на борсата.

Вторичната търговия с правата ще стартира от 4 октомври и ще продължи до 16 октомври. Срещу всяко закупено право може да се запише една от новите акции на фонда по номинална и емисионна цена от един лев.

Правата ще се търгуват с борсов код R2INVE, а крайната дата за записване на акции от увеличението е 3 ноември. ИП Първа Финансова Брокерска Къща ООД е борсовият член-поемател, упълномощен да обслужва увеличението на капитала, а набирателната сметка е открита в ТБ Интернешънъл Асет Банк АД.

Сред учредителите с по-голямо акционерно участие са Михаил Петков с 55% и Елана Високодоходен Фонд АД – с 30%, докато четири физически лица притежават между 3,00 и 4,5 на сто.

Свързани компании:

Инвест Пропърти АДСИЦ-Враца(INVE)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:17 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още