IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Раздават награди за отговорен бизнес за 2006 г.

Номинации могат да подават всички бизнес организации чрез електронния адрес на Форума до 15 октомври 2006 г., а награждаването ще се извърши на 16 ноември

12:36 | 25.09.06 г.
Раздават награди за отговорен бизнес за 2006 г.

Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) ще награди компании за обществено и социално отговорен бизнес в пет категории – инвеститор в обществото, инвеститор в околната среда, инвеститор в човешкия капитал, инвеститор в образованието и награда за маркетинг свързан с кауза.

Целта на наградите е да се популяризират и поощрят компаниите, които имат най-сериозен принос към корпоративната социална отговорност в България, както да стимулират останалите фирми да развиват активна социална политика, уточниха организаторите на проведена днес пресконференция.

Сред критериите на БФБЛ за излъчване на победител са конкретна полза за обществото, партньорство с други организации, ангажираност на служителите, последователност в изпълнението на проекта, новаторство и обществено признание.

За наградите могат да бъдат номинирани фирми от цялата страна без задължително да са членове на БФБЛ, независимо от сектора, в който оперират и независимо от техния размер. Компаниите могат да бъдат номинирани от други компании или да се самономинират, но не могат да бъдат номинирани с един и същи проект в повече от една категория.

Номинации могат да подават всички бизнес организации чрез електронния адрес на Форума до 15 октомври 2006 г., а награждаването ще се извърши на 16 ноември.

Български форум на бизнес лидерите е организация, която обединява повече от 190 компании в България около отговорните корпоративни практики и високите етични стандарти в бизнеса. Организацията, създадена през 1998 г., е асоциирана към Международния форум на бизнес лидерите на Принца на Уелс.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:59 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още