IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наложиха запор върху активите на Пиринхарт АД

С определение на Благоевградски окръжен съд от 21 август 2006 г., се допуска обезпечение на искането за обявяване в несъстоятелност на Пиринхарт АД-Разлог

18:32 | 15.09.06 г.
Автор - снимка
Създател
Наложиха запор върху активите на Пиринхарт АД

С определение на Благоевградски окръжен съд от 21 август 2006 г. се допуска обезпечение на искането за обявяване в несъстоятелност на Пиринхарт АД-Разлог, чрез налагане на обща възбрана върху недвижимите вещи и запор върху движимите вещи и вземания на дружеството. 

Също така е назначен и временен синдик - Борис Л. Борисов, показва информация, постъпила на БФБ – София.

Дружеството приключи полугодието с 30 хил. лв. печалба, в сравнение със загуба от 894 хил. лв. година по-рано. Мажоритарен акционер в Пиринхарт АД е фирма “ VALFIN” Spa – Милано, Италия.

Пиринхарт АД е с основна дейност производство на целулоза, хартии за вълнообразен картон, опаковки от хартия, терпентин, талово масло, топло- и електроенергия, резервни части, вътрешна и външна търговия с основна сфера на дейност – целулозно-хартиена промишленост. 

Последната сделка с книжата на дружеството е на 6 юли, когато са се изтъргували 140 акции на средна цена от 0,50 лв.

Свързани компании:

Пиринхарт АД(4PJ)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:07 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още