IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седем души вече не са брокери и консултанти

На 19 септември ще се състои изпитът за борсови посредници

16:26 | 13.09.06 г.
Седем души вече не са брокери и консултанти
С решение на Комисията за финансов надзор бе отнето правото за упражняване на дейност като брокер на ценни книжа и инвестиционен консултант на Катерина Драганова, Мария Шарланджиева, Николай Николаев, Светлозар Иванов, Филип Даков, Храбрин Иванчев и Александър Панев.

След предоставена информация от страна на Радослав Миленков и Неделчо Неделчев производството по отнемане на правото за упражняване на дейност като брокер на ценни книжа и инвестиционен консултант бе прекратено.

В края на август КФН обяви, че открива производство по отнемане на правото за упражняване на дейност на 21 брокери и консултанти, като основанието бе, че не са упражнявали дейност повече от две последователни години.

На 19 септември ще се състои изпитът за борсови посредници, съобщи преди дни БФБ-София. На него ще могат да се явят както лицата с вече изтекъл такъв, така и нови кандидати.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:59 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още