IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

ХД Пътища регистрира ново дъщерно дружество

Предмет на дейност на Софпътстрой ЕООД е проектиране, изграждане и ремонт на пътища и съоръжения, градски комуникации и съпътстваща инфраструктура и др.

15:18 | 13.09.06 г.
Автор - снимка
Създател
ХД Пътища регистрира ново дъщерно дружество
С решение на Софийски градски съд от 8 септември 2006 г. в търговския регистър е вписано дружеството Софпътстрой ЕООД с капитал от 5 000 лв. Едноличен собственик е ХД Пътища АД-София според информация, постъпила на БФБ.

Предмет на дейност на Софпътстрой ЕООД е проектиране, изграждане и ремонт на пътища и съоръжения, градски комуникации и съпътстваща инфраструктура, производство на всички видове строителни и инертни материали и изделия от тях, научноизследователска и инженерингова дейност и др.

Холдингово дружество Пътища притежава още 14 дъщерни дружества, като само в едно от тях не е едноличен собственик, а държи 95,62 на сто.

Консолидираната печалба на ХД Пътища АД се понижава с 25% за полугодието до 1,22 млн. лв. (70,6 лв. на акция) спрямо 1,622 млн. лв. (93,9 лв. на акция) година по-рано.

По време на днешната борсова сесия бяха изтъргувани 21 акции на дружеството на цени между 3 455 и 3 520 лв.

Свързани компании:

Холдинг Пътища АД /в несъстоятелност/(6H2)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:25 | 18.08.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още