IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Финансова група Капман се увеличи с още един член

Консултантите на Капман Брокер ще преценяват какви са обективните застрахователни рискове, които клиентът е добре да покрие

12:43 | 11.09.06 г.
Финансова група Капман се увеличи с още един член

Днес Финансова група Капман получи решението за вписване на “Капман Брокер” ООД в регистъра на застрахователните брокери, съобщиха от дружеството за Investor.bg. Според решението документите на дружеството отговарят на чл.158 от Кодекса за застраховането и то може да извършва застрахователно посредничество.

Капман Брокер” ООД е с предмет на дейност: застрахователно посредничество, консултантска и информационна дейност, създаване и управление на мрежа от финансови консултанти, посредничество и агентство на български и чуждестранни юридически лица.

Консултантите на Капман Брокер ще преценяват какви са обективните застрахователни рискове, които клиентът е добре да покрие, както и ще оказват след това помощ при сключването на самия застрахователен договор, споделиха от компанията.

С вписването на “Капман Брокер” ООД броят на компаниите, които са членове на групата, става шест. Останалите нейни членове са инвестиционен посредник “Капман”, консултантска компания “Капман Ин”, управляващо дружество “Капман Асет Мениджмънт”, инвестиционно дружество “Капман Капитал” и договорен фонд “Капман Макс”.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:22 | 04.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още