IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Правата на Люк АДСИЦ ще се търгуват на борсата от 13 септември

Емитирани са 1 000 000 права, като срещу всяко едно от тях може да се запише една акция от увеличението на капитала с номинална и емисионна стойност от 1 лв.

15:19 | 05.09.06 г.
Автор - снимка
Създател
Правата на Люк АДСИЦ ще се търгуват на борсата от 13 септември

Търговията с правата, даващи възможност за участие в първоначалното увеличение на капитала на Люк АДСИЦ до 1,5 млн. лв., ще стартира на 13 септември 2006 година чрез смесен закрит аукцион, организиран от системата за търговия на Българска фондова борса – София.

Времевият интервал за прoвеждане на аукциона е между 9:30 ч. и 11 ч., като борсовият код на правата е R1LUKE. Първичната продажба на правата ще приключи на 26 септември.

Вторичната търговия с правата ще започне на 13 септември с борсов код R2LUKE, като правата ще могат да се търгуват до 26 септември, а крайната дата за прехвърлянето им е 28 септември.

Емитирани са 1 000 000 права, като срещу всяко едно от тях може да се запише една акция от увеличението на капитала с номинална и емисионна стойност от 1 лв. Крайната дата за записване на акции от увеличението е 20 октомври. Борсовият член, упълномощен да обслужва увеличението на капитала, е ИП Елана Трейдинг АД, а набирателната сметка е открита в ТБ Сосиете Женерал Експресбанк АД.

Към момента капиталът на Люк АДСИЦ е 500 хил. лв., като Карл - Хайнц Ханс Хуго Валтер Пфое притежава дял от 50%, ИД Елана Високодоходен фонд АД има 30 на сто, а останалите акции са собственост на други физически лица.

Свързани компании:

Люк АДСИЦ(LUKE)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:31 | 05.09.06 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още