IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Над 1 млн. снимки в snimka.bg

От стартирането на сайта към момента регистрация в него са си направили близо 32 000 души, които са подредили спомените си в над 53 000 албума

16:45 | 01.09.06 г.
Автор - снимка
Създател
Над 1 млн. снимки в snimka.bg
Snimka.bg, най-популярният сайт за публикуване на снимки онлайн в България, регистрира нов рекорден брой фотоси. За малко повече от година общият брой на качените на сайта потребителски снимки достигна един милион благодарение на голямата активност в качването на фотоси и множеството възможности, които самата страница предоставя за това.
 
От стартирането на сайта към момента регистрация в него са си направили близо 32 000 души, които са подредили спомените си в над 53 000 албума, чийто брой се очаква в най-скоро време да достигне 60 000.
 
Регистрацията в сайта е бърза и напълно безплатна. Категориите, в които са разпределени албумите, са 30, но броят им непрекъснато нараства. Сред най-популярните са “Автомобили“, „Приятели“ и „Пътувания“. Голямо количество снимки са посветени на българските и световните звезди, както и на темата „Празници“.

С цел да бъде още по-удобен и полезен за потребителите, snimka.bg търпи непрекъснати подобрения и предлага нови функционалности. Сайтът предлага бърз и лесен начин за изпращане на фотоси под формата на картички. Друга от интересните опции е възможността да се влезе във връзка с автора на всеки отделен албум или снимка. Използвайки тази функция, вече немалко потребители са създали контакт помежду си, водени от общите си интереси в дадена сфера - пътувания, хоби, автомобили, изкуство, архитектура и други. На самата страница има и сектор, където публикуваните снимки могат да бъдат оценявани в скала от едно до пет.  
 
Всеки желаещ да създаде онлайн албум със снимки в snimka.bg разполага със 128 MB. На тях той може да постави желаните от него кадри, като е възможно да ъплоудва до три фотографии едновременно. От месец март за по-голямата част на страната е активирана и услугата „принтиране на снимки“.

Свързани компании:

Инвестор.БГ АД(IBG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:23 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още