IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новите акции на ФеърПлей Пропъртис в търговия от утре

Акционерното дружеството със специална инвестиционна цел увеличи капитала си от 650 хил. лв. на 25,35 млн. лв.

12:10 | 28.08.06 г.
Новите акции на ФеърПлей Пропъртис в търговия от утре
От утре (29 август) за търговия на Българска фондова борса ще бъде регистрирана емисията акции, издадена от ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ-София вследствие на увеличение на капитала на дружеството, съобщават от дружеството. 

Акционерното дружество със специална инвестиционна цел увеличи капитала си от 650 хил. лв. на 25,35 млн. лв., а в момента е в процедура на ново двойно увеличение до 50,7 млн. лв., като за целта са издадени 25,35 млн. права, срещу които може да се запише по една нова акция по номинална и емисионна стойност 1 лев.


Набраните средства от увеличението на капитала ще се използват както за продължаване на инвестициите в „Санта Марина” и „Иван Рилски”, така и за нови проекти.

Търговията с правата ще продължи до 30 август, а аукционът за неизползваните права ще се проведе на 11 септември. Присвоеният борсов код е R4FPP.

До момента бяха изтъргувани 16 627 броя от книжата на дружеството на цена от 1,20 лв., или с 4,69% по-ниско от предходната сесия.

Свързани компании:

ФеърПлей Пропъртиc АДСИЦ(FPP)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:14 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още