IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Организират "виртуална информационна стая" за продажбата Юрий Гагарин-БТ

В средата на месец септември се очаква да бъде определена датата за стартиране продажбата на акциите на дружеството

12:44 | 21.08.06 г.
Автор - снимка
Създател
Организират "виртуална информационна стая" за продажбата Юрий Гагарин-БТ
Във връзка с решението на Булгартабак-Холдинг АД за продажбата на Пловдив-Юрий Гагарин-БТ АД чрез публично предлагане на Българска фондова борса, се организира "виртуална информационна стая" за пловдивското дружество, според постъпила информация от холдинга на БФБ.
 
В нея се предвижда на инвеститорите да бъде предоставена обширна допълнителна информация за дружеството, включително информационен меморандум, с цел подпомагане решението им за участие при продажбата на пакета акции на борсата.
 
Инвеститорите ще имат възможност да задават своите въпроси и да получават отговори онлайн, като въпросите и отговорите ще бъдат общодостъпни. Предвижда се да бъде предоставено достатъчно време за запознаване с цялата информация, която е от значение за формиране на решение за участие в продажбата. Инвеститорите ще имат възможност да посетят дружеството и на място.

Информацията, свързана с "Пловдив-Юрий Гагарин-БТ" АД и условията, при които ще бъде предоставяна, ще бъдат достъпни в електронен вид на интернет адреса www.gagarin-dataroom.com. Виртуалната информация ще бъде достъпна за инвеститорите при съответните условия в пълен обем от 28 август 2006 г.

Целта е постигане на максимална публичност и прозрачност на процеса на продажба, по препоръка на консултантите при преструктурирането на Булгартабак-Холдинг АД (консорциумът Адвокатско дружество "Събев и съдружници" - "Евро-финанс" АД - "Балканска консултантска компания" ООД).
 
В средата на месец септември се очаква да бъде определена датата за стартиране продажбата на акциите на дружеството. "Булгартабак-Холдинг" АД притежава 80,57% от капитала на "Пловдив-Юрий Гагарин-БТ" АД.

Свързани компании:

Юрий Гагарин АД(YGAG)

Булгартабак - холдинг АД(BTH)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:22 | 10.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още