IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Удължават със седмица срока за подаване на офертите за България Ер

Промяната се налага, тъй като двама от участниците са поискали допълнително време, за да приведат документите си в необходимите от АП изисквания

12:24 | 15.08.06 г.
Удължават със седмица срока за подаване на офертите за България Ер

С една седмица, или до 14:00 ч. на 24 август, се удължава срокът за подаване на предварителни оферти за участие в публично оповестения конкурс за продажбата на 30 159 акции, представляващи приблизително 99,99% от капитала на “България Ер” ЕАД, гр. София, съобщават от Агенцията за приватизация.

Промяната се налага, тъй като двама от участниците, а именно Еър Уан-България, притежание на италианската Еър Уан, и Еърлайнс България – на гръцката Егейски Авиолинии, са поискали допълнително време, за да преведат документация, заявиха от институцията за Investor.bg.

България Ер ЕАД, София обслужва 30 редовни международни линии. Извършваните чартерни полети са до 34 града в Европа, Кувейт, Тел Авив и Бейрут, в Средния Изток, и Алжир в Африка. В структурата на приходите от продажби редовните полети са 73,89%, докато чартерните полети са с дял от 26,11%.

Самолетният парк на компанията включва девет самолета Боинг 737, а реализираният оборот за 2005 г. е 195 млн. лв., спрямо 146 млн. лв. година по-рано.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:01 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още