IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Предвидените за днес полети от София за Лондон се изпълняват по график

Изключение има само за анулирания полет на British Airways от 14.35 ч., съобщават от Летище - София

11:20 | 11.08.06 г.
Предвидените за днес полети от София за Лондон се изпълняват по график
Предвидените за днес полети от София за Лондон се изпълняват по график с изключение на анулирания полет на British Airways от 14.35 ч., съобщават от Летище - София.  
 
По-рано днес бяха осъществени полети до Лондон на British Airways /с излитане в 5.15 ч. сутринта/ и на България Ер /с излитане в 7.45 ч./. Предвиденият за 19.45 ч. полет на Хемус Ер ще бъде изпълнен по разписание, казаха от компанията.  
 
От авиокомпаниите припомниха, че съгласно предприетите мерки за сигурност и забрана за ръчен багаж пътниците може да носят със себе си в кабината на самолета само документи, необходими за пътуването (паспорт, билет, виза). Могат да носят също портмонета или чантички джобен формат с пари, кредитни карти и документ за самоличност. 
 
Позволени са лекарства, предписани от лекар, необходими по време на полета, като не се допускат течни лекарства - изключение се прави само за тези, които са предварително проверени.  
 
По време на полета могат да се носят също очила без калъфи и кутии, контактни лещи без опаковка с разтвор за контактни лещи, ключове, но без електронни устройства. За тези, които пътуват с малки деца, се допускат храна за бебета, мляко и санитарни продукти, необходими по време на полет.

Всички останали предмети, включително преносими компютри, мобилни телефони, iPod и дистанционни управления е задължително да бъдат поставени в чекирания багаж и предадени за превоз в багажниците на самолета.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:02 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още