IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

ГлоБул обособи отделна дирекция за снабдяване и доставки

Новата дирекция ще управлява дейностите, свързани с изграждането и снабдяването на инфраструктурата на мрежата, услугите с добавена стойност и информационните технологии

12:04 | 02.08.06 г.
Автор - снимка
Създател
ГлоБул обособи отделна дирекция за снабдяване и доставки

Константинос Лименидес оглави новосъздадената дирекция „Снабдяване и доставки” в ГлоБул, създадена заради разширяването на дейността на компанията в тази сфера, съобщи мобилният оператор. Лименидес ще отговаря пряко пред изпълнителния директор на компанията - Танасис Кацирубас.

Новата дирекция ще управлява дейностите, свързани с изграждането и снабдяването на инфраструктурата на мрежата, услугите с добавена стойност и информационните технологии и ще координира тези дейности с другите компании в рамките на Cosmote Group – тези в Гърция, Румъния, Македония и Албания.

Преди да се присъедини към ГлоБул ръководителят на разкритата дирекция е бил шеф на отдел „Договаряне и управление на проекти” в Cosmote в продължение на шест години и е отговарял за доставките, свързани с изграждането на на GSM/UMTS мрежата на компанията, услугите с добавена стойност и информационните технологии, както и за координацията на дейностите по снабдяването в групата. Преди това е работил и във Vodafone.

Лименидес има магистърски степени по бизнес администрация и изграждане на производствени системи от Ренслър Политехник Инститют в Трой, Ню Йорк, САЩ.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:14 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още