IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Четвърти голям договор за ХД Пътища за по-малко от два месеца

Дружеството има сключен договор за текущ ремонт и поддържане на 810 км пътища на територията на област Плевен

09:48 | 11.07.06 г.
Автор - снимка
Създател
Четвърти голям договор за ХД Пътища за по-малко от два месеца
ХД Пътища АД-София има сключен договор с Изпълнителна агенция "Пътища" за изпълнение на обект "Текущ ремонт и поддържане и зимно поддържане на 810 км републикански пътища на територията на Областно пътно управление-Плевен“, според постъпила информация на БФБ-София.

Това е четвъртият договор на фирмата за по-малко от два месеца, чиято стойност превишава 10% от средните приходи на дружеството за последните 3 години.

В края на май холдинговото дружество сключи договор с Първа инвестиционна банка за отпускане на овърдрафт в размер на 8 млн. евро, предназначени за обезпечаване на плащанията по издадени от банката банкови гаранции и за оборотни средства, a през юни бе сключен и договор за финансов заем с UBS AG – Швейцария.

Основен акционер в дружеството е Бургаски корабосторителници АД с дялово участие от 45,17 на сто.

ХД Пътища обяви отрицателен консолидиран финансов резултат за първото тримесечие в размер на 1,26 млн. лв. спрямо печалба от 33 хил. лв. за същия период на миналата година.

При стартирането на сесията тази сутрин бе постигнат нов максимум от 2 000 лв. за брой. Оферти има на нива от 1 800 лв. „купува“ и 2 000 лв. „продава“.

Свързани компании:

Холдинг Пътища АД /в несъстоятелност/(6H2)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:21 | 14.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още