IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Проучване и добив на нефт и газ учреди ново дъщерно дружество

Предметът на дейност на ПДНГ Сервиз ЕООД включва вътрешнотърговска и външнотърговска дейност, доставка, услуги, строителство, консултантска и посредническа дейност

11:55 | 04.07.06 г.
Автор - снимка
Създател
Проучване и добив на нефт и газ учреди ново дъщерно дружество
С решение на Софийски градски съд от 22 юни е вписано еднолично дружество с ограничена отговорност ПДНГ Сервиз ЕООД, съобщават от БФБ – София. Едноличен собственик на капитала, който е в размер на 5 хил. лв., е Проучване и добив на нефт и газ ЕАД – Плевен.

Предметът на дейност на ПДНГ Сервиз ЕООД включва вътрешнотърговска и външнотърговска дейност, доставка, услуги, строителство, консултантска и посредническа дейност. Към 31 март Проучване и добив на нефт и газ ЕАД притежава дялово участие в общо 11 дружества, от които 7 дъщерни.

Консолидираната печалба на компанията за първите три месеца на 2006 възлиза на 1,52 млн. лв. в сравнение с 1,03 млн. лв. за съответния период на миналата година. Химимпорт притежава 51% от капитала, а други 21,97% са собственост на Интер Ръбър Хеми ООД.

От началото на днешната търговска сесия до момента по позицията няма сключени сделки. Вчера книжата на дружеството поскъпнаха с 0,41% до 49,70 лв. при изтъргувани 495 броя. Офертите са на нива от 49,30 лв. „купува“ и 49,85 лв. „продава“.

Свързани компании:

Проучване и добив на нефт и газ АД(NGAZ)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:19 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още