IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оптела-Оптични технологии заделя 74 хил. лв. за фонд "Резервен"

Компания за технологии и иновации Съединение притежава 66,285% от капитала на дружеството

11:44 | 24.06.06 г.
Оптела-Оптични технологии заделя 74 хил. лв. за фонд "Резервен"
Акционерите на Оптела-Оптични технологии АД-Пловдив взеха решение печалбата на дружеството за 2005 г. в размер на 74 хил. лв. да бъде заделена за фонд "Резервен", съобщава Българска фондова борса.

По време на проведеното общо събрание на акционерите от 22 юни бе гласувано и за избор на регистриран одитор и освобождаване от отговорност на членовете на управителните органи за дейността им през 2005 г.

След предложение от страна на Комисията по финансов надзор акционерите не гласуваха точка 11 от дневния ред, а именно : „Приемане на решение за вливане в дружеството на акционерно дружество „Елтек” АД, гр. Бяла.

Компания за технологии и иновации Съединение притежава 66,285% от капитала на дружеството. За първото тримесечие дружеството, чиито предмет на дейност е производството на лазерни системи, лазерни източници и системи за тяхната автоматизация, обяви печалба в размер на 11 хил. лв., колкото и за сравнимия период на миналата година.

Акциите на Оптела-Оптични технологии се търгуваха за последно на пода на борсата на 29 май на цена от 1,70 лв. за брой.

Свързани компании:

Оптела- лазерни технологии АД(PTP)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:00 | 20.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още