IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Република Холдинг свиква ОСА на 31 юли, няма да разпределя дивидент

Последната дата за сключване на сделки с акции на компанията, даващи право на глас в общото събрание е 13 юли 2006 година.

18:38 | 16.06.06 г.
Автор - снимка
Създател
Република Холдинг свиква ОСА на 31 юли, няма да разпределя дивидент
Република Холдинг АД свиква Общо събрание на акционерите на 31 юли 2006 година, на което ще се гласува финансовият резултат за миналата година, в размер на 113,4 хил. лв., да бъде заделен като неразпределена печалба. Това гласи съобщение, публикувано на сайта на БФБ – София.

Акционерите ще гласуват и промени в устава и в органите на управление на дружеството. Последната дата за сключване на сделки с акции на компанията, даващи право на глас в общото събрание е 13 юли 2006 година. При липса на кворум събранието ще се проведе на 16 август със същия дневен ред.

Република Холдинг обяви неконсолидирана загуба за първото тримесечие в размер на 3 хил. лв., колкото и за съответния период на миналата година. Последната сделка по позицията е сключена на 14 април на цена от 2,16 лв. за брой. Предлагане има на 2,48 лв., но няма въведени оферти за покупка.

Свързани компании:

Република Холдинг АД(HREP)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:23 | 10.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още